Se’ns acosta una boda?

Enhorabona! És la millor notícia per unir els vostres cors en una cerimònia única, màgica i inoblidable.

És el moment de començar a caminar junts per un dels moments més especials de les vostres vides, vivint les emocions i sentiments en cada detall, culminant en aquest dia somiat envoltat dels vostres éssers estimats, on la vostra màxima felicitat estarà a flor de pell. Nosaltres som un càtering d’emocions i sentiments i les bodes ens tenen robat el cor.

Volem ser còmplices del vostre romanç i convertir els vostres somnis en realitat. Junts crearem aquesta experiència màgica per deixar una petjada inoblidable en cadascun dels vostres convidats.

En el vostre dia, sabem l’important que és la gastronomia i per això crearem amb vosaltres la solució gastronòmica perfecta, a mesura, personalitzada als vostres gustos i preferències. Però no solament ens quedem en la cuina, anem un pas més enllà, i us ajudem a triar i crear l’espai perfecte, amb una decoració a mesura i un ambient de somni.

Us volem acompanyar en tot aquest camí d’emocions i el nostre equip de wedding planner, disseny gràfic, fotografia i vídeo… volem cuidar fins a l’últim detall.

És el vostre dia i volem ajudar-vos a crear aquest moment perfecte. El nostre equip, jove i apassionat, treballarà per mirar, sentir, fer olor, tocar i imaginar amb vosaltres. Volem conèixer-vos i saber com somieu el gran dia i junts cuinar la vostra boda.

Coneix-nos

""
1
Nom del sol·licitant
no-icon
Nom de la parella
no-icon
Ens casem el dia...
date_range
On serà l'esdeveniment?
no-icon
Adults
no-icon
Telèfon de contacte
no-icon
Nens
no-icon
Com vull la meva boda...
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right