Celebracions

Celebra amb els teus un dia màgic i ple de sorpreses!

Una celebració a la teva mida?

El teu càtering per a festes i celebracions inolvidables!!!

A Oliveta’s Càtering ens encanta formar part dels dies especials on s’ajunten amics i sers estimats, sabem que és diversió assegurada. Estimem el que fem i els esdeveniments familiars són el motiu perfecte per a fusionar gastronomia i emocions en un esdeveniment únic que quedarà sempre per al record.
Aniversaris, noces de plata, batejos, comunions, baby shower, graduacions… dissenyar i imaginar aquest important dia al costat de vosaltres és una de les coses que més ens agrada. Junts crearem aquest dia perfecte, adaptant-nos als vostres gustos i necessitats. Però si voleu, no ens quedem a la cuina, i fem un pas més enllà, la portem in situ oferint als vostres convidats un «showcooking» innovador i màgic. I a més muntem la vostra festa com la somieu, triem i fem l’espai perfecte amb una decoració a mida, una posada en escena i un ambient de somni.
El nostre equip, jove i apassionat pel seu treball i la gastronomia, treballarà per a fer-vos connectar amb tots els sentits en el vostre dia especial.

Digue’ns-ho ja!!!

I ràpid ens posem a treballar per fer de la teva festa la millor!

Ens ho passem tan bé, que en menys de 24 hores ens posarem en contacte amb vosaltres!

""
1
Data de l'esdeveniment
date_range
Ciutat de l'esdeveniment
no-icon
Nom del sol·licitant
no-icon
Telèfon de contacte
no-icon
Explícans com t'imagines l'esdeveniment dels teus somnis
0 /
pick one!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right