Vols fer una festa especial?

A Oliveta’s ens encanta formar part dels dies especials on s’ajunten amics i éssers estimats, sabem que és diversió assegura. Estimem el que fem i els events familiars sabem que és el motiu perfecte per ajuntar gastronomia i emocions en un esdeveniment únic i que quedi sempre per al record.

Aniversari, bodes de plata, batejos, comunions, baby shower, graduacions… dissenyar i imaginar aquest important dia al costat de vosaltres és una de les coses que més ens agrada. Junts crearem aquest dia perfecte, adaptant-nos als vostres gustos i necessitats. Però si voleu no ens quedem a la cuina, i fem un pas més enllà, la portem in situ oferint als teus convidats un “show cooking” innovador i màgic. I a més muntem la vostra festa com la somieus, triem i fem l’espai perfecte amb una decoració a mesura, una posada en escena i un ambient de somni.

El nostre equip, jove i apassionat pel seu treball i la gastronomia, treballarà per fer-vos connectar amb tots els sentits en el vostre dia especial. Explica’ns la teva idea i junts escollirem els ingredients perfectes per a l’esdeveniment que somies.

Coneix-nos

""
1
Data de l'esdeveniment
date_range
Ciutat de l'esdeveniment
no-icon
Nom del sol·licitant
no-icon
Telèfon de contacte
no-icon
Explícans com t'imagines l'esdeveniment dels teus somnis
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right