Plant Based

La nostra gastronomia 100% plant based

Les mateixes emocions, ara Plant Based

A Oliveta’s Catering volem un món millor i comencem per l’essència de la nostra cuina

Sempre havíem somiat amb esdeveniments bonics, naturals, sostenibles però sobretot molt, molt, molt verds. A Oliveta’s Catering per naturalesa, ja som verds, i en tots els nostres serveis d’àpats no pot faltar detall d’això, tant en el terreny gastronòmic com el de la decoració.

Els nostres menús són elaborats amb productes frescos, de temporada i de proximitat, triats amb moltíssima cura i combinant sempre alternatives naturals per a poder arribar a tots els públics en qualsevol mena d’esdeveniment, sigui particular o empresa!

Som fans de tots aquells comensals, que en un moment donat de la festa s’acosten als nostres benvolgudíssims cambrers a preguntar-los; teniu opcions veganes o vegetarianes? Un dels nostres valors, no deixar mai que un convidat ens sorprengui amb alguna cosa que no tinguem, tenim tots els detalls controlats, i sempre som aquí per a oferir i superar les expectatives dels nostres organitzadors! – Per descomptat que sí! En els nostres menús sempre hi ha opcions veganes i vegetarianes, no imaginem iniciar un projecte sense tenir en compte que un 7,5% de la població a Espanya són vegans o vegetarians!


El càtering responsable

Què és l'alimentació Plant Based?

L'alimentació plant based és aquella basada fonamentalment en ingredients i productes d'origen vegetal. La idea en la qual es basa és donar-li a la nostra dieta una major importància als aliments “reals” frescos, d'estació, sense manipulació per part de la indústria i reduint així el consum d'opcions processades. La consciència social mediambiental i el tracte als animals, són les qüestions per les quals s'aposta per un consum més responsable.

Com adaptem a Oliveta’s Catering l'alimentació Plant Based als nostres menús?

Des d'Oliveta’s Catering proporcionem diferents opcions:

Incloent en tots els nostres menús alternatives de productes Plant Based.
És una de les nostres opcions estrella, d’aquest manera podem estar segurs que arribarem a tot tipus comensal.

Incloent en tots els nostres esdeveniments paraditas temàtiques, al més pur estil “Healthy corner”

Amb aquesta opció sempre hi ha un racó per a aquells més saludables. A més és una idea estupenda, per a tots aquells que sense seguir una dieta Plant Based tenen al·lèrgies o intoleràncies a determinats productes i tenen aquest corner per a poder substituir-les.

Càtering 100% Plant Based
Opció meravella. Són aquells servei d’àpats on més podem gaudir innovant en gastronomia, colors, sabors, textures, i retent homenatge als productes de la mare naturalesa que moltes vegades oblidem que existeixen! Els productes que s’ofereixen són 100% naturals, sense processaments, congelats ni precuinats.

Aquestes opcions, són una alternativa al servei d’àpats de sempre sense oblidar els detalls que ens caracteritzen.

D’alguna manera, sentim que és la nostra petita aportació a un món volàtil, accelerat, moltes vegades massa industrialitzat, i irresponsable. És el nostre granet de sorra per a contribuir a un món millor, apostant per productes que deixen menys petjada i reduint el consum de productes naturals.

 

A Oliveta’s Catering, indistintament de la tipologia de servei d’àpats, fa molt temps que en tots els nostres serveis prioritzem en materials de ceràmica o cristall, i en cas de ser d’un sol ús, són totalment biodegradables, compostables. Adorem el cartó, la fulla de palma, el bambú ….

Per què?

Som el primer servei d’àpats a oferir esdeveniments 100% Plant Based. Volem respectar tot allò que ens envolta per a poder continuar gaudint-ho!

Estem enamorats del nostre planeta. Ens apassiona. Però sabem que si seguim amb les mateixes pràctiques, arribarà un moment que serà totalment insostenible. Volem contribuir en un món millor, i deixar als nostres fills un planeta terra que els permeti continuar descobrint-lo igual que nosaltres.

Només poden accedir-hi vegans o vegetarians?

Per descomptat que no!
Des de Oliveta’s Catering ens agradaria que Plant Based, fos un descobriment per a vosaltres. Un repte inoblidable. Una iniciativa per a sorprendre en valors als vostres convidats. Sense pors, amb la confiança que una enorme col·lecció de productes vegetals us farà gaudir d’un menú únic i súper innovador! D’això, ens encarreguem nosaltres!

És un veritable plaer per a nosaltres, poder presentar-vos aquesta nova línia de servei d’àpats, ens emociona que hàgim pogut crear un concepte amb tant de significat gastronòmic!

Voleu un Plant Based Càtering?

Explica’ns els teu esdeveniment i resolem tots els teus dubtes!

Ens ho passem tan bé, que en menys de 24 hores ens posarem en contacte amb vosaltres!

""
1
Clientyour full name
Data festa
date_range
Ciutat de la festa
no-icon
Telèfon de contacte
no-icon
Explica'ns la festa dels teus somnis
0 /
pick one!
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right