Catering a domicili

#HOMEVENTS

A Oliveta’s Càtering som molts els que seguim treballant per seguir fent el que més ens agrada:

Cuinar i fer feliços als nostres clients!

A Oliveta’s Càtering som conscients que en les pròximes setmanes la tornada a la normalitat podrà ser una mica lenta i realment atòpica als mesos que estem passat: tant la primavera com l’estiu són estacions de l’any en les quals ens agrada assaborir i gaudir de l’increïble clima mediterrani que tant adorem. Són dies de festes, de diversió, d’estar amb els nostres amics i família i sobretot sortir i prioritzar fins a l’últim minut d’oci!

Per aquesta raó, amb el nostre Càtering a Domicili,  a Oliveta’s volem que, malgrat la situació, continueu gaudint a casa igual com ho faríeu fora!

Aquest estiu, munta-t’ho a casa!
Coneix la nostra carta!!!
catering a domicilio

#OLIVETASHOMEVENTS

En què consisteix Olivetas Home Events?

Oliveta’s Home Events és una nova secció estrenada al nostre canal d'Instagram, que vol acostar les festes i reunions socials a les nostres cases, per aquesta raó rep el nom de “home events”. Volem que continueu gaudint de la vida d'oci, però a casa: Que segueixin els sopars entre amics, les reunions familiars, les cites romàntiques, els “vermuts” de migdia, els aniversaris, absolutament tot! Nosaltres posem la gastronomia amb una estupenda carta a domicili i vosaltres us ho munteu com una festa! I a Instagram, com més divertida sigui, millor! Perquè té premi! #olivetashomevents


Com ho fem?

Hem creat una fantàstica carta amb tots els productes estrella dels nostres càterings. Oferim un ampli ventall de plats; per a compartir, bases per a acabar a casa, plats principals, vegans, postres, pastissos… I a més, també oferim un servei totalment innovador: El Showcooking! Seguint totes les mesures de seguretat i higiene alimentària, també tenim un apartat de paelles i arrossos a domicili, però fetes al moment per un dels nostres xefs! Si, ho has entès bé! Amb servei showcooking a teva casa! Tots els nostres plats se serveixen de manera individual i porten instruccions per a la seva finalització a taula. A més, només treballem amb material biodegradable.


Amb quant temps d'antelació s'han de fer les comandes?

Tot el que puguis avançar, serà un assoliment ja que els nostres plats són “slow food” i requereixen d'un temps de dedicació. D'aquesta manera podrem garantir el lliurament sense incidències. No obstant això, acceptem comandes abans de les 9h del matí per a ser servits l'endemà a partir de les 12h. És a dir, amb un dia d'antelació!


Hi ha comanda mínima? Com ho podem fer?

No, pots demanar el que necessitis! No hi ha comanda mínima! Entenem que hi ha moltes famílies cuinetes i només necessitin la carta per a acabar de complementar el seu menú! La comanda pots fer-lo al formulari que es troba a continuació i en menys de 2 hores donarem resposta a la teva sol·licitud. També: al mail hola@olivetas.es o bé per telèfon al 977 21 58 15.


Lliurament: Fins a on arribem?

Realitzem lliuraments a Tarragona ciutat i fins a 40 kms de distància.


Com realitzar el pagament?

A través de transferència bancaria a la confirmació de la comanda.

catering a domicilio

Demana’ns els teus plats preferits i gaudeix dels teus amb #olivetashomevents!

FES LA TEVA COMANDA!!!!