Catering a domicili

#Olivetas

A Oliveta’s Càtering som molts els que seguim treballant per seguir fent el que més ens agrada:

Cuinar i fer feliços als nostres clients!

A Oliveta’s Càtering ens encanta que gaudiu amb la vostra família i/o amics al voltant d’una taula amb menjars boníssims!

Des de Oliveta’s Càtering us ho volem fer tot més fàcil: us posem en la taula la nostra cuina amb una mescla increïble de plats que faran les delícies de qualsevol. Són moments dels quals volem ser partícips amb el que millor sabem fer, cuinar!!

Per això, hem elaborat una carta genial plena de plats per a gaudir-los amb els quals més voleu, us presentem la nostra Carta a domicili!!

Us presentem la nostra Carta a domicili!!

Deixa’ns cuinar a nosaltres!
Carta Homevents!!!
catering a domicilio

#OLIVETASHOMEVENTS

En què consisteix Olivetas Home Events?

Oliveta’s Home Events és una nova secció estrenada al nostre canal d'Instagram, que vol acostar les festes i reunions socials a les nostres cases, per aquesta raó rep el nom de “home events”. Volem que continueu gaudint de la vida d'oci, però a casa: Que segueixin els sopars entre amics, les reunions familiars, les cites romàntiques, els “vermuts” de migdia, els aniversaris, absolutament tot! Nosaltres posem la gastronomia amb una estupenda carta a domicili i vosaltres us ho munteu com una festa! I a Instagram, com més divertida sigui, millor! Perquè té premi! #olivetashomevents


Com ho fem?

Hem creat una fantàstica carta amb tots els productes estrella dels nostres càterings. Oferim un ampli ventall de plats; per a compartir, bases per a acabar a casa, plats principals, vegans, postres, pastissos… I a més, també oferim un servei totalment innovador: El Showcooking! Seguint totes les mesures de seguretat i higiene alimentària, també tenim un apartat de paelles i arrossos a domicili, però fetes al moment per un dels nostres xefs! Si, ho has entès bé! Amb servei showcooking a teva casa! Tots els nostres plats se serveixen de manera individual i porten instruccions per a la seva finalització a taula. A més, només treballem amb material biodegradable.


Amb quant temps d'antelació s'han de fer les comandes?

Tot el que puguis avançar, serà un assoliment ja que els nostres plats són “slow food” i requereixen d'un temps de dedicació. D'aquesta manera podrem garantir el lliurament sense incidències. No obstant això, acceptem comandes abans de les 9h del matí per a ser servits l'endemà a partir de les 12h. És a dir, amb un dia d'antelació!


Hi ha comanda mínima? Com ho podem fer?

No, pots demanar el que necessitis! No hi ha comanda mínima! Entenem que hi ha moltes famílies cuinetes i només necessitin la carta per a acabar de complementar el seu menú! La comanda pots fer-lo al formulari que es troba a continuació i en menys de 2 hores donarem resposta a la teva sol·licitud. També: al mail hola@olivetas.es o bé per telèfon al 977 21 58 15.


Lliurament: Fins a on arribem?

Realitzem lliuraments a Tarragona ciutat i fins a 40 kms de distància.


Com realitzar el pagament?

A través de transferència bancaria a la confirmació de la comanda.

catering a domicilio

Demana’ns els teus plats preferits i gaudeix dels teus amb #olivetashomevents!

FES LA TEVA COMANDA!!!!