Qui som

Història

Oliveta’s som un equip jove, dedicat i apassionat per la gastronomia i el seu treball. Un equip professional i humà que es dedica al 100% en tots els projectes. Però sobretot, som una família que gaudeix i s’ho passa bé a cada moment amb un sol objectiu: viure i celebrar la vida, creant esdeveniments gastronòmics únics per al record.

En què us ajudem?

olivetas bodes

Bodes

A Oliveta’s treballem totes les nostres bodes sota el concepte de “food and event designers”. Totes són diferents i adaptem la nostra gastronomia al vostre gust.

inauguracion

Empreses

Som experts en tota tipologia d’esdeveniments, des d’un aniversari, congrés, sopar de gala, presentacions de productes, afterwork, coffee break o bé una celebració en petit comitè en l’oficina!

evento

Celebracions

Estimem el que fem i els esdeveniments familiars són el motiu perfecte per a fusionar gastronomia i emocions en un esdeveniment únic que quedarà sempre per al record.

El nostre equip

olivetas-catering-quienes-somos

Com us comptàvem abans, a Oliveta’s Catering som una família. I gràcies a aquest sentiment que ens uneix podem treure de cada celebració el millor de nosaltres, compartint amb vosaltres el que més ens agrada fer, la passió pels esdeveniments i la gastronomia. A més, no podríem tenir millor sort que ser tots joves, així que per a aquells que ja ens coneixeu, la diversió i la innovació sabeu que està assegurada!

La branca de l’olivera, és un símbol mundial de la pau així doncs amb respecte i dedicació l’any 2016 van decidir emprendre aquest màgic viatge que únicament ens ha deixat experiències superbones, persones inoblidables i el més important, poder contribuir en aquest món fent feliços als nostres clients.

Ei! Ara mateix estem convencent al nostre equip per a fer-nos fotos “boniques” i ens pugueu posar cara, però fins llavors, us presentem als representants de les diferents àrees:

 

Nuria Tous

CEO & Event planer

Jose Luis Sánchez

Responsable de logística y compras

Cristina Virgili

Executive chef

Núria Arlandes

Responsable de comunicación

Jonathan Iglesias

Event Maitre